Skip to main content
0

Routebeschrijving Millennium Tower Amsterdam Vanuit richting Den Haag/Rotterdam (A4) Op de A4 rijdt u via de Schipholtunnel richting Amsterdam. Bij knooppunt De Nieuwe Meer de Ringweg A10 richting Leeuwarden/Zaanstad aanhouden. U neemt afrit S102 (Westpoort). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit gaat u linksaf (richting Westpoort). U rijdt nu op de Transformatorweg. Bij het eerste grote kruispunt (na 600 meter) gaat u rechtsaf de Radarweg op. De Millennium Tower bevindt zich meteen aan uw rechterzijde. De eerste afslag betreft de afslag naar de parkeergarage, de tweede afslag (Donauweg) betreft de afslag naar de hoofdingang. Vanuit richting Utrecht (A2) /Amersfoort (A1) Komend van de A2/A1 volgt u de Ring weg Zuid (richting Den Haag). Vervolgens neemt u de afslag A10 richting Zaanstad. U neemt afrit S102 (Westpoort). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit gaat u linksaf (richting Westpoort). U rijdt nu op de Transformatorweg. Bij het eerste grote kruispunt (na 600 meter) gaat u rechtsaf de Radarweg op. De Millennium Tower bevindt zich meteen aan uw rechterzijde., De eerste afslag betreft de afslag naar de parkeergarage, de tweede afslag (Donauweg) betreft de afslag naar de hoofdingang . Vanuit richting Zaandam (A7) /Alkmaar (A8) Op het Coenplein volgt u de A10 richting Den Haag. U neemt afrit S102 (Westpoort). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit gaat u rechtsaf (richting Westpoort). Bij het eerste grote kruispunt (na 600 meter) gaat u rechtsaf de Radarweg op. De Millennium Tower bevindt zich meteen aan uw rechterzijde. De eerste afslag betreft de afslag naar de parkeergarage, de tweede afslag (Donauweg) betreft de afslag naar de hoofdingang. Openbaar vervoer U kunt het beste uitstappen op station Amsterdam Sloterdijk. Metro: Lijn 50 Tram : Lijn 12 Bus : Lijn 15, 36, 48, 61, 64, 69, 82, 395 Trein : Vanaf de richtingen: Alkmaar, Amsterdam CS, Haarlem, Hoorn & Zaandam Kijk op www.ov9292.nl voor een algemeen reisadvies. Kijk op www.ns.nl voor de treintijden. De Millennium Tower is op ongeveer 8 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Wanneer u het station aan de westzijde verlaat, komt u uit op het Orlyplein.
U slaat rechtsaf. Op uw route loopt u langs rode containers; dit is café BRET. U vervolgt uw weg met dit café aan uw rechterhand en loopt nu richting het grote kruispunt. U steekt bij de stoplichten het kruispunt over en loopt onder de snelweg (A5) door . Het hoge gebouw w aar u tegenaan loopt is de Millennium Tower Amsterdam. Om bij de hoofdingang van het pand te komen, neemt u niet de eerste oprit (hier ziet u slagbomen), maar u loopt circa 15 meter rechtdoor en neemt het kleine pad aan uw rechterhand.

De Millennium Tower is te vinden in Amsterdam Westpoort, wijk Teleport. Hij behoort tot de tien hoogste gebouwen van de hoofdstad. Het gebouw wordt deels gebruikt voor het Nederlandse hoofdkantoor van het uitgeverijconcern Reed Elsevier. Opvallend is dat in 1994 voor Reed Elsevier in de nabije omgeving het Boekhuis werd gebouwd als hoofdkantoor, maar Reed Elsevier is er nooit ingetrokken. Het gebouw werd direct na oplevering verhuurd aan de belastingdienst.

‘Millennium Tower’ is de absolute LANDMARK van kantorengebied Sloterdijk/Westpoort, gelegen op het kruispunt van de ringweg A10 en de nieuwe Westrandweg A5. Doordat ‘Millennium Tower’ op het knooppunt van deze verbindingen ligt is het een geweldige zichtlocatie. Met zijn 98 meter hoogte, behoort Millennium Tower tot de 5 hoogste gebouwen van Amsterdam. In totaal bestaat het gebouw uit 24 verdiepingen waarvan de 2e tot de 13e verdieping beschikbaar zijn voor verhuur, de overige vloeren zijn in gebruik door Reed Elsevier. In 2004 is het gebouw, ontworpen door EGM architecten, opgeleverd.

Coca-Cola HBC Finance B.V. en The Office Operators B.V. hebben een langjarig huurcontract getekend voor circa 462 m² kantoorruimte in de Millennium Tower in Amsterdam. De eigenaar van het gebouw aan de Radarweg 29 is Commerz Real Investmentgesellshaft. Coca-Cola HBC Finance heeft de kantoorruimte op 30 mei jl. officieel in gebruik genomen.

De Millennium Tower behoort met 97,5 meter en 24 verdiepingen tot de tien hoogste gebouwen van de hoofdstad. Het gebouw in Amsterdam Westpoort is gebouwd in 2002 en in 2004 opgeleverd. Het is deels in gebruik door Reed Elsevier Group, de rest van de kantoormeters wordt verhuurd. Eigenaar Commerz Real heeft het voormalige single-tenant gebouw getransformeerd in een multi-tenant kantooromgeving door de entree volledig te vernieuwen en faciliteiten zoals een koffiebar en fitnessruimte toe te voegen. The Office Operators geeft verder invulling aan het multi-tenant concept door naast volledig verzorgde kantoorruimte ook flexwerkplekken, vergaderruimten en virtuele kantoren te bieden.

CBRE adviseerde Coca-Cola HBC tijdens de commerciële onderhandelingen en is eveneens verantwoordelijk voor de realisatie van het interieurdesign van de huurder.