Skip to main content
0

| Millennium Tower Amsterdam

Het multi tenant gebouw Millennium Tower Amsterdam, aan de Radarweg 29, telt 24 verdiepingen met een gezamenlijk vloeroppervlak van ca. 39.000 m2, waar­van een deel verhuurd is aan hoofdhuurder RELX Group. De Millennium Tower is een ‘Landmark’ in Amsterdam. Met een hoogte van bijna 100 meter is het één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. De entree is volledig vernieuwd en met haar nieuwe bemande receptiebalie helemaal up to date. Op de begane grond vindt u de Coffee Corner waar u naast koffie en thee ook een lunch kunt nuttigen. De ruimte is zo ingericht dat u uw gasten op een informele manier kunt ontvangen. Hier is ook de volledig vernieuwde fitnessruimte te vinden die voor alle huurders te gebruiken is. Er is 24/7 beveiliging aanwezig in het gebouw. Millennium Tower beschikt over een energielabel A.

Verhuurmogelijkheden

Millennium Tower Amsterdam heeft vele mogelijkheden als het gaat om verhuurbare vloeropplervlakte. Zo is er al een halve vloer van ca. 800 m2 vvo te

huur, maar ook meerdere vloeren behoren tot de mogelijkheden.

| Unieke zichtlocatie Amsterdam

De Millennium Tower Amsterdam is een ‘Landmark’ in Amsterdam, gelegen op het kruispunt van de ringweg A10 en de nieuwe Westrandweg A5 in het gebied Sloterdijk. Doordat Millennium Tower op het knooppunt van deze verbindingen ligt is het een geweldige zicht­locatie. Binnen het gebied Sloterdijk Amsterdam zijn diverse ontwikkelingen en initiatieven in gang gezet die de dynamiek en de aantrekkelijkheid ervan verder hebben versterkt. In de directe omgeving zijn meerdere grote bedrijven gevestigd waaronder het UWV, KPN, UPC, de Belastingdienst en de Telegraaf. Op loop­afstand bevindt zich Station Sloterdijk met diverse voorzieningen zoals winkels (Albert Heijn To Go, Starbucks, een bakker), restaurants en een snackbar.

Snel en makkelijk bereikbaar

Door de ligging op loopafstand van het (intercity) trein­station Sloterdijk Amsterdam is het gebouw uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie is ook goed te bereiken met de tram, metro en de bus. Vanaf station Sloterdijk is de reistijd tot Amsterdam Centraal station slechts 5 minuten, Schiphol is te bereiken in 10 minuten. Per auto Ook per auto is het gebouw uit-stekend bereikbaar via ringweg A10, afslag S102 en S103. Rijkswegen A1, A2, A4, A5, A8 en A9 liggen allen binnen tien minuten rijden. De Westrandweg (N5)geeft een directe verbinding tussen Luchthaven Schiphol en Zaandam.

|Ligging

Millennium Tower Amsterdam is gelegen op het kruispunt van de ringweg A10 en de nieuwe Westrandweg A5 in het gebied Sloterdijk aan de Radarweg 29. Doordat Millennium Tower Amsterdam op het knooppunt van deze verbindingen ligt is het een geweldige zicht­locatie. Binnen het gebied Sloterdijk zijn diverse ontwikke­lingen en initiatieven gerealiseerd, die de dynamiek en de aantrekkelijkheid versterken. In de directe omgeving zijn meerdere grote bedrijven gevestigd waaronder het UWV, KPN, UPC, Booking.com en Chipsoft. Op loop­afstand bevindt zich Station Sloterdijk met diverse voorzieningen zoals winkels (Albert Heijn To Go, Starbucks, een bakker etc.) en restaurants.

| Unieke faciliteiten Amsterdam

Eten en drinken: In het gebied Sloterdijk is de laatste tijd flink geïnvesteerd om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Deze investering lijkt nu zijn vruchten af te werpen met als gevolg dat ook aanbod aan horecagelegenheden steeds ruimer is geworden. In het Station Sloterdijk zijn diverse winkels en restaurants zoals een Albert Heijn To Go, Starbucks, een bakker en een snackbar. Maar ook in de directe omgeving kunt u terecht voor een (uitgebreide) lunch of een smakelijk diner. Zoals bijvoorbeeld Brasserie Hermes op het Orlyplein. Tegenover het Station aan de Radarweg bevindt zich restaurant Wissenkerke met een ruim terras aan de achterzijde. Voor de vrijdagmiddagborrel is het het nieuwe café De Bret een uitermate geschikte locatie.

Overnachten: Het zakencentrum van Sloterdijk krijgt meer en meer een internationaal karakter en kent daarom een groeiend aantal buitenlandse gasten. Deze bezoekers hoeven niet lang naar accommodatie te zoeken. Dit gebied heeft namelijk diverse hotels zoals het Meininger Hotel en het Holiday Inn Express beide aan het Orlyplein, samen goed voor bijna 475 kamers. Daarnaast is de ontwikkeling van een congrescentrum met daarbij een groot hotel met ongeveer 700 kamers in volle gang.

Groen: Om de leefbaarheid van het Amsterdam Sloterdijk gebied te vergroten wordt er veel aandacht besteed aan het natuur en milieu in dit gebied. Sloterdijk maakt deel uit van de zogenaamde Brettenparkzone. Een groenstrook die van het Westerpark tot aan het kustgebied loopt.

Reizen: Vanwege de uitstekende infrastructuur van Sloterdijk is Millennium Tower  Amsterdam optimaal bereikbaar. Alle mogelijkheden voor vervoer komen hier samen. Of het nu gaat om snelwegen, fietspaden, spoorwegen, busbanen of tramrails, allemaal zijn ze in Sloterdijk aanwezig.

Verdiepings indeling

14 t/m 21e RELX Group – 13e Gracenote – 12e The Office Operators – 11e NCR – 10e Continental Mail Processing

| Huur mogelijkheden

Millennium Tower Amsterdam beschikt over ruime vloeren die door de vorm van het gebouw een eigen karakter hebben en op veel verschillende manieren zijn in te delen. Hierdoor kan iedere bedrijfsvorm of bedrijfsvoering haar ideale inrichting realiseren. De verschillende opties kunnen voor u op maat worden aangeboden.

Open indeling Aantal werkplekken: 164
Combinatie indeling Aantal werkplekken: 119
Het Nieuwe Werken indeling Aantal werkplekken: 117

Verdiepingen

Meer informatie?

Vul vervolgens uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

360 Viewer

Bekijk de Millennium Tower Amsterdam met de unieke viewer